Belgian chocolate & beer

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
270x230
Verschijningsdatum: 
12/08/2025
EAN: 
9789020978612
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Belgian chocolate & beer(en)

52 amazing combinations
  • Unieke smaakcombinaties tussen chocolade en bier

De twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de mout en van de cacao gebeurt vrijwel gelijkaardig en bij beide is het fermenteerproces heel belangrijk.
Maar chef Michel Eyckerman bewijst met zijn heerlijke recepten dat ze ook perfect combineerbaar zijn!

In dit schitterende boek leer je beide parels proeven en combineren aan de hand van 52 zoute gerechten, zoete desserts, apero's, pralines en nog veel meer. De gerechten worden uiterst smaakvol in beeld gebracht door topfotograaf Karl Bruninx en bij enkele wordt er een filmpje geserveerd met de verschillende stappen.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
52 combinaisons de saveurs surprenantes
Prijs:39,99
Prijs:39,99

Frais de livraison : € 3,99 (Benelux)

Livraison en 1 à 2 jours ouvrables

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar